Konferencemikrofoner til dit møde eller konference i 2024

Konferencemikrofoner er et vigtigt redskab ved møder & konferencer

Det er vigtigt at mikrofonerne til brug ved konferencer og møder leverer klar lyd, er nemme at betjene og at de er tilpasset mødedeltagernes behov.

Står du overfor at skulle planlægge et møde eller større konference i 2024, så er brugen af mikrofoner en af de ting der ofte skal tages stilling til. Er der tale om et mindre møde skal der måske blot bruges et mindre antal mikrofoner i et mødelokale, imens der på en større konference måske skal bruges et stort antal. Det handler helt overordnet om, hvilken kommunikation mødedeltagerne skal kunne have med hinanden. Nedenfor kan du læse om hvad der er en god ide at tage stilling til mht. brug af konferencemikrofoner og læse om de forskellige typer af konferencemikrofoner som vi oftest lejer ud til vores kunder. 

Afhold parlamentarisk afstemning vha. BOSCH mikrofoner

Hvad skal du tage stilling til ved leje og brug af mikrofoner til møder & konferencer?

Overvej hvilken type kommunikation du gerne vil have at dine mødedeltagere skal kunne have med hinanden vha. mikrofonerne.

Bosch DCN Multimedia

BOSCH DCN Multimedia mikrofon

Det er en god ide at overveje følgende ved valg af mikrofoner til møder & konferencer:

  • Skal både talere og deltagere have adgang til mikrofoner?
  • Hvilke typer mikrofoner skal der bruges? (Bordmikrofoner, talerstolsmikrofoner, trådløse mikrofoner m.m.)
  • Skal deltagerne have deres egne bordmikrofoner (hvor mange)?
  • Kan deltagerne nøjes med en trådløs mikrofon til “spørgmål fra salen”.
  • Skal bordmikrofonerne give mulighed for f.eks. parlamentarisk voting?
  • Skal mikrofonerne kobles et højttaleranlæg?
  • Hvad mere Jesper? 🙂

Konferencemikrofoner fra BOSCH

Teletech er officiel forhandler af BOSCH professionelle konferencesystemer og har mange års erfaring med udlejning af BOSCH konferencemikrofoner.

BOSCH har i mange år været producent af professionelle konferencemikrofoner, som en del af deres konferencesystemer. Mikrofonerne er udviklet med henblik på brug ved alt fra mindre møder til de helt store internationale konferencer. Mikrofonerne er bordmikrofoner til både talere, mødedeltagere og tolkemikrofoner til tolke, hvis der er brug for dette. BOSCH tilbyder yderligere en lang række mødeværktøjer som f.eks. hybrid integration imellem deres fysiske konferencesystemer til fjerndeltagere, samt mødemoderation og afstemning via nogle typer af mikrofoner.

BOSCH Dicentis iDesk, APS og mikrofoner
BOSCH Dicentis mødemikrofon

BOSCH Dicentis
Dicentis mikrofonerne fra BOSCH leverer professionel lydkvalitet og avancerede mødefunktioner til dit kommende møde & konference. Mikrofonerne kan fås både kablede og trådløse. Ved større konferencer benyttes de oftest kablet. På enhederne er der indbygget farveskærm, der f.eks. kan bruges til afstemning m.m. Kan fås med NFC-kortlæser, til unik deltageridentifikation. Kan også fås med sprogvalg, hvis der benyttes simultantolkning. To deltagere kan dele en mikrofon og stadig lytte til to individuelle sprog. Mikrofonerne har indbyggede højttalere.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

BOSCH CCS 1000 D Digital Discussion System
BOSCH CCS 1000 mikrofonerne er perfekte til både små og mellemstore møder. De er nemme at betjene og tilbyder bl.a. integration med domekameraer (automatisk kamera, der selv fokuserer på den der har ordet). Lyden fra mødet kan nemt optages på USB-nøgle. Mødet kan nemt modereres vha. f.eks. app til tablet. Mikrofonerne har indbyggede højttalere.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

BOSCH CCS 900 Ultro Discussion System
BOSCH 900 Ultro mikrofonerne er egnede til små og mellemstore møder. De er utrolig brugervenlige og tilbyder nemt mulighed for MP3-optagelse af mødet (på SD-kort) vha. systemets kontrolenhed. Enhederne tilbyder “Possible to speak” funktion vha. enhedens knap. Systemet er nemt at stille op og udvide med flere mikrofoner, hvis dette bliver nødvendigt.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

BOSCH Flush mounts (indbyggede) mikrofoner
Det er også muligt at købe BOSCH mikrofoner til bordindbygning i mødelokaler og lignende. Systemerne rummer mange af de samme funktionaliteter, som de andre konferencemikrofoner tilbyder. BOSCH indbygningsmikrofoner findes i flere forskellige størrelser og modeller.

BOSCH Dicentis tolkeenhed

BOSCH Tolkemikrofon
Såfremt du skal bruge tolkning til dit kommende arrangement, så tilbyder BOSCH Dicentis tolkemikrofoner avancerede værktøjer til tolkene, samtidig med at de er meget brugervenlige. Mikrofonerne kan understøtte op til 100 sprog, tilbyder “presets” til tolkene, samt en stor farveskærm for nem betjening.

Andre typer konferencemikrofoner

Ud over de traditionelle konferecemikrofoner fra BOSCH kan der også være behov for f.eks. andre typer trådløse mikrofoner og talerstolsmikrofoner.

Lej mikrofoner til dit event hos Teletech

Teletech udlejer flere forskellige typer trådløse mikrofoner

Ofte vil der ved større konferencer være behov for trådløse headset- eller håndholdte mikrofoner til talere, der f.eks. skal kunne bevæge sig frit på en scene. Der kan også være behov for talerstolsmikrofoner eller mikrofoner på stativ.

En eller flere trådløse mikrofoner kan også benyttes til spørgsmål fra salen, ligesom en catchbox mikrofon kan benyttes, hvis man f.eks. ønsker en anderledes interaktion med publikum.

Nedenfor kan du se de andre typer mikrofoner vi udlejer til møder, konferencer og events.

Lej mikrofoner som letvægts hovedtelefoner til dit næste event

DPA Headset mikrofon
DPA headset mikrofonerne er ideelle til talere, der ønsker total bevægelsesfrihed på scenen eller gerne ville kunne bevæge sig rundt i et større mødelokale. Mikrofonerne er små og vejer ikke ret meget, hvilket gør dem behagelige at have på. De kobles til beltpack sender, som taleren oftest har monteret i bælte eller i lomme.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

Trådløse mikrofoner – håndholdt, clip-on eller på stativ
Shure & Sennheiser er kendt for deres mikrofoner og vi udlejer flere forskellige typer trådløse modeller – både håndholdte og som clip-on med beltpack. Begge muligheder gør det nemt for talere at bevæge sig frit rundt imens de præsenterer. Clip-on, der f.eks. monteres på slips eller på skjorte, giver den største bevægelsesfrihed. De håndholdte mikrofoner kan også monteres på stativ, der står på scenen.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

Talerstolsmikrofon
Såfremt talere skal præsentere fra talerstol kan der også nemt opsættes en talerstolsmikrofon på selve talerstolen.

BOSCH CCS 1000 mikrofon

Catchbox mikrofon
Såfremt du ønsker en anderledes interaktion med dit publikum kan du vælge at benytte en Catchbox mikrofon. Mikrofonen består af en slags skumfirkant, hvori der er monteret en mikrofon. Denne kan talere så kaste til deres publikum for kommentarer og publikum kan herefter kaste den videre imellem hinanden.

Professionel av-rådgivning

Du har sikkert nu allerede gjort dig nogle overvejelser omkring hvilke typer mikrofoner der kan benyttes ved dit kommende arrangement, men du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller hvis du ønsker et tilbud.

Teletech kan hjælpe dig

Vi har i mere end 30 år leveret av-udstyr og tolkeanlæg til nationale og internationale møder, konferencer og events. Vores teknikere er veluddannede og står for opsætning og betjening. Såfremt du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med den helt rigtige av-løsning til jeres kommende årsmøde er du meget velkommen til at kontakte os i dag på +45 4492 9800 Vi ser frem til at høre fra dig.

Summary
Konferencermikrofoner til møder og konferencer (2024)
Article Name
Konferencermikrofoner til møder og konferencer (2024)
Description
Læs om konferencermikrofoner til møder og konferencer. God lyd og brugervenlighed er essentielt for komme ud med sit budskab korrekt.
Author
Publisher Name
Teletech KonferenceKommunikation A/S

Læs flere indlæg