Med en LED-storskærm får du en fantastisk præsentationsflade

Hvornår bruger man en LED storskærm? 

En LED-storskærm (oftest kaldet en LED-væg) er en skærm, der er bygget op vha. individuelle lysstærke LED-paneler. Skærmen har den fordel at den leverer fantastiske billeder, selv i lokaler med meget lys.

LED-vægge bruges mange steder
Du kender sikkert allerede LED-storskærme (led-vægge) fra f.eks. udendørs reklamer, koncerter m.m. Led-vægge kan med fordel bruges disse steder, da de er meget lysstærke. Led-vægge egner sig imidlertid også rigtig godt til indendørs brug, hvorfor de f.eks. bruges ved events, møder og konferencer. Herudover ser man også skærmene brugt af virksomheder i halls ved f.eks. receptionsområde, i auditorier og lignende.

Fantastiske billeder
Fordelen ved leje af en LED-storkærm, er at man ikke behøver at dæmpe eller blænde lyset i lokalet og man ikke behøver lærred og projektor. Man kan derfor heller ikke blokere for billedet, som man kender det fra en traditionel projektor (hvis lyskeglen blokeres). Led-væggen leverer en høj opløsning og stærke farver, hvilket gør den velegnet til alt slags indhold. En anden fordel ved brug af LED-vægge er at man nemt kan skalere dem i størrelse, da de er bygget op af individuelle paneler.

av udstyr til konferencer

LED-væg fra Teletech benyttes ved præsentation

Hvordan virker en LED-storskærm (LED-væg)?

LED-vægge er bygget af individuelle paneler (firkanter), hvorpå, der er monteret et stort antal små LED-lysdioder, der hver udsender lys. Hvert panel serieforbindes til de andre paneler og billedproduktionen styres af kraftige computere.

Lej mikrofoner til dit event hos Teletech

AV-Teknikere fra Teletech opstiller en 10 x 3,5 m LED-væg

En LED-væg bygges op af flere mindre LED-paneler
På panelerne er hver lysdiode omkranset af sort plast, sådan at dens lys sendes udad i rummet. Herved kan skabes flotte billeder med høj kontrast. Billederne på skærmen styres af computere, der splitter billederne op i mindre dele og fordeler dem på skærmen til et stort billede på hele skærmens flade.

Skærmopløsning
Skærmens opløsning leveres af de mange lysdioder på hvert panel. Man kan sammenligne lysdioderne med de pixels man kender fra computerskærmen. Jo flere pixels (lysdioder), jo højere billedopløsning. Det er vigtigt at huske på, at jo tættere dine tilskuere skal være på skærmen, jo højere bør skærmopløsningen være. Man arbejder her med begrebet pixel pitch. Her er større tæthed af dioder lig med en lavere pixel pitch. Lavere pixel pitch er derfor en fordel, hvis LED-storskærmen også skal kunne ses klart tæt på.

Vælg den rigtige størrelse LED skærm

Vi anbefaler en af nedenstående løsninger til dit arrangement.

At vælge den rigtige størrelse LED-væg afhænger af flere faktorer. Der er derfor ikke noget facit for valg af den rigtige størrelse. Dog skitserer vi nedenfor, hvordan f.eks. kan bruge LED-vægge i forskellige størrelser.

Den lille
Såfremt du ønsker at skabe blikfang og nå dine deltagere med meget klare billeder, der skal være større end store LED-skærme (fladskærme) kan en mindre LED-væg være en mulighed. Det kan også være du ønsker at væggen skal have et bestemt format, som en LED-skærm ikke tillader. En sådan opstilling af LED-væg kan f.eks. bruges på messestande eller lignende. Bemærk dog at skærmens opløsning egern sig bedst til at man står minimum to meter fra den.

Den mellemstore og store
En mellemstor eller stor LED-væg vil oftest ses benyttet i f.eks. større mødelokaler eller mødesale, som man kender dem fra hoteller og venues. Her kan skærmen benyttes til at skabe meget klare billeder til præsentationer. Fordelen ved en led-væg er at den leverer meget klare billeder i selv lysfyldte rum. Herved behøver man ikke dæmpe lyset i samme grad, som man kender det fra brug af projektorer. Det er ligeledes en klar fordel at man ikke på samme måde blokerer for billeder, som man kender det fra en projektor, hvor billedet projekteres på et lærred. 

Derfor skal du leje en LED storskærm til jeres næste event

LED-vægge leverer fantastiske billeder i al slags lys, hvilket er en klar fordel ift. at bruge en traditionel projektor. Der er dog også en række ting, der skal overvejes ift. brug af en LED-væg ved dit næste arrangement.

Fordele ved leje af LED-væg
• Store flotte billedflader med ekstra spillerum til kreative præsentationer
• Anvend som digitalt scene-backdrop, hvor hele scenevæggen bliver levende
• Billedet kan ikke blokeres, som man kender det fra en projektor
• Kan skaleres i mange størrelser
• Leverer super lysstærke billeder i lokaler med meget lys
• Egner sig også til brug i lokaler med lavere lofthøjde end traditionelle projektorer, der skal projektere billeder på et lærred. 

Overvej følgende
• Hvordan får du bedst dit budskab ud til dine tilskuere?
• Vil en LED-væg være en god præsentationsflade til dit event?
• Husk at opstilling af en LED-væg kræver længere tid
• Såfremt du kreativt ønsker at bruge LED-væggen på en spændende måde ved dit event, så husk at indholdet skal tilpasses skærmens flade (størrelse).

Lej f.eks. LED-væg til:
• Store digitale scene-backdrops • Blikfang ved messer og udstillinger • Events • Prisuddelinger • Produktpræsentationer • Ved konferencer • At være del af en større av-løsning fra os

LED-væg i brug ved møde

Teletech kan hjælpe dig

Vi har i mere end 30 år leveret av udstyr og tolkeanlæg til nationale og internationale møder, konferencer og events. Vores teknikere er veluddannede og står for opsætning og betjening. Såfremt du har spørgsmål omkring hvordan en LED-væg kan bruges ved dit næste arrangement eller ønsker at booke andet av- eller tolkeudstyr er du velkommen til at kontakte os i dag på +45 4492 9800

Summary
Med en LED-storskærm får du en fantastisk præsentationsflade
Article Name
Med en LED-storskærm får du en fantastisk præsentationsflade
Author

Læs flere indlæg