Lej en projektor og lærred

Hos os kan du leje projektorer og lærreder i mange størrelser og til enhver opgave. Vi udlejer alt fra den lille projektor til det mindre møde og op til større av-løsninger, hvor en eller flere projektorer blot er et delelement.

Lej en projektor

Lej en projektor hos Teletech

  • Projektorer i mange størrelser
  • Foldelærreder
  • Træk-op lærreder
  • Med eller uden av-betjening
Lej projektorer hos Teletech

Stor erfaring med udlejning af projektorer

Teletech tilbød som den første virksomhed i Danmark storskærmsprojektion i 6 x 8 meter helt tilbage i 1986.

De mange års erfaring betyder, at vi i dag sælger og udlejer av-projektorer til ethvert formål.

Når du lejer en av-projektor hos os medfølger alle nødvendige kabler, fjernbetjening m.v. Som udgangspunkt udlejes vores projektorer sammen med av-teknikerassistance, så du ikke selv skal bekymre dig om at stille udstyret op.

Skal du bruge lærred til din projektor udlejer og sælger vi lærreder i mange størrelser – bl.a. foldelærreder og træk-op-lærreder. Vi udlejer:

• Mindre til store lysstærke projektorer • Foldelærreder i mange størrelser • Med eller uden opstilling, betjening & nedtagning • Samlede av-løsninger bestående af mange slags av-udstyr.

Lej en projektor
AV-installation til mødelokale

Lej lærred til projektor

Vi udlejer både folde- og træk-op lærreder

Vi leverer foldelærreder i mange størrelser fra 2,44 m. og helt op til 12 m. i bredden, så du kan leje lærreder til ethvert arrangement.

Vores træk-op lærreder er meget nemme at opstille og bruges oftest i mindre til mellemstore rum. Lej en projektor til dit næste event.

• Lej foldelærreder i mange størrelser • Lej mindre træk-op lærreder

Den rigtige projektor til dig

Vi kan rådgive dig om leje af den rette projektor og lærred til dit event. Lej til det lille møde eller den store konference.

Hos os kan du leje en projektor, som passer til dine behov. Vi har et stort udvalg af projektorer, som nemt kan projicere indhold såsom PowerPoint præsentationer og video fra din computer, smartphone eller tablet. Uanset om du skal bruge projektoren til en større præsentation, et møde eller blot til underholdning, så finder vi den perfekte projektor.

Vores projektorer er lysstærke og leverer billeder i høj opløsning, hvilket sikrer dig en tydelig og skarp billedgengivelse. Vores dygtige av-teknikere leverer og opsætter din projektor, så den virker præcis som den skal i samspil med evt. eksisterende av-udstyr. Så har du brug for at leje en projektor til dit næste arrangement, så kontakt os i dag.

Lej en projektor
AV-udstyr til Corporate Events

Hvor kan jeg leje en projektor?

Du kan leje projektorer i flere størrelser hos os.

Hos Teletech har vi erfaring med udlejning af projektorer siden 1980’erne. Vi har derfor lang erfaring med forskelllige typer af projektorer og kan rådgive dig ift. leje eller køb af den der passer bedst til dit behov. Vi har udlejer alt fra en projektor til den mindre opgave og helt op til større avancerede av- og tolkeløsninger til meget store konferencer. Kontakt os derfor i dag for leje af projektor til din opgave.

• Lej projektorer i flere størrelser med eller uden foldelærreder • Lej også mindre træk-op lærreder

FAQ: Leje af en projektor

Kan man leje en projektor?

Ja man kan leje projektorer i forskellige størrelser, alt efter behov. Vi udlejer projektorer til alt fra det lille møde til projektorer til brug i f.eks. store konferencesale.

Hvad koster det at leje en projektor?

Prisen på at leje en, eller flere projektorer varierer alt efter hvilken størrelse og lejeperiode du har behov for.

Hvorfor leje en projektor?

Såfremt du ikke permanent har behov for en projektor i f.eks. dit mødelokale kan det være en fordel at leje den, frem for at købe den.

Hvilket lærred til projektor?

Dette afhænger af flere faktorer, såsom rummets og projektorens størrelse. Vi udlejer alt fra mindre foldelærreder til store lærreder til brug i f.eks. store auditorier, konferencesale m.m. 

Er der lyd i en projektor?

I mindre projektorer til brug i mødelokaler kan der være indbyggede højttalere. Dog vil man ofte køre lyden ud over et eksisterende lydanlæg eller til arrangementet opsat højttalersystem. Dette vil altid gøre sig gældende ved større møder og konferencer, hvor lyd fra en projektor ikke vil være tilstrækkelig til at nå deltagerne.

Hvor langt væk skal en projektor være?
  • Dette afhænger af flere faktorer bl.a. hvor stort lokalet er og hvor mange deltagere der er til ens arrangement. Generelt kan man ift. afstand fra projektor til lærred bruge følgende regel: Den maksimale afstand til de bagerste deltagere bør ikke være mere end 8-10 gange højden på storskærmen, ligesom der skal være mindst 150 cm under skærmen. Derfor er det er vigtigt, at loftshøjden på venuet er egnet til det valgte lærred.
Hvordan fungerer en projektor?

En projektor skaber et billede vha. lamper eller laser, der så projekteres igennem en optik (glaslinse), der forstørrer billedet op på lærredet.

Hvor mange lumen skal en projektor have?

Dette afhænger igen af hvilken type arrangement du skal bruge projektoren til, samt lysforholdene (lys fra lamper og lysindfald) i lokalet. En mindre projektor har færre lumen (lysstyrke) end en projektor, der skal benyttes i store lokaler og projektere et billede over en større afstand.

Fungerer projektorerne selvom rummet ikke er 100% mørkt?

Ja projektorer kan godt fungere i lokaler der ikke er 100% mørke, men for at få et billede, der er så godt som muligt vil man næsten altid dæmpe lyset i mødelokaler og konferencesale.

Får jeg et lærred med, når jeg lejer en projektor hos jer?

Du får ikke automatisk et lærred med, når du lejer en projektor hos Teletech. Men du kan leje lærreder i mange størrelser fra det mindre foldelærred til store lærreder til brug i store mødelokaler eller konferencesale. Vi udlejer lærreder med eller uden stativ.

Læs mere om valg af lærred & projektor

På vores blog kan du læse mere om valg af lærred til din projektor.

Vi udlejer også:

Lej en projektor og lærred til visuelle AV-løsninger

Læs vores guide om visuelle av-løsninger

I guiden finder du nyttig viden om, hvordan du vælger den helt rigtige visuelle løsning til dit arrangement.

Vi kan levere følgende av-udstyr til dit møde, konference eller event:

Vi lytter til dine behov og skaber herefter en komplet skræddersyet løsning.
Fold de enkelte services ud nedenfor og læs mere.

Tolkeanlæg

BOSCH Simultantolkeanlæg
Vi leverer professionelt tolkeanlæg med op til 31 sprog + lyd fra taler (floor). Simultantolkning er den mest benyttede form for tolkning ved møder og konferencer. Mødedeltagerne benytter trådløse modtagere og hovedtelefoner, for at følge talerens indlæg. Tolkeboksene placeres oftest bagerst i lokalet (ved pladsmangel i tilstødende lokale udstyret med videofeed).

Læs mere her

Fjerntolkningssystem
Bemærk at vi også kan levere en løsning til fjerntolkning. Fjerntolkning betyder, at tolkene ikke behøver at være fysisk tilstede ved din konference, men kan tolke til denne via internettet. Det betyder også, at der ikke er behov for tolkebokse på selve venuet. Systemet rummer også muligheder for fjerndeltagere og oplægsholdere, samt forskellige digitale møderedskaber.

Læs mere her

AI-tolkning
Vha. fjerntolkningssystemet tilbyder vi også tolkning vha. AI i form af text-to-speech på mange sprog.

Læs mere her

Tourguide system
Et tourguide system (også kaldet et hvisketolkeanlæg) er ideelt at leje, hvis en mindre gruppe har behov for tolkning. Udstyret bruges f.eks. ved rundvisninger eller ved mindre møder, hvor tolkebokse ikke er nødvendige. Tolken tolker via en trådløs mikrofon og deltagerne har hver en hovedtelefon (stethoset) med indbygget kanalvælger. Vi udlejer Sennheiser systemer i høj kvalitet.

Læs mere her
Ring og hør mere

Fjerntolkning

Fjerntolkning (RSI) betyder, at de tolke der ellers traditionelt ville være tilstede på selve venuet, nu i stedet kan tolke til mødedeltagerne over internettet via vores specielle software. Tolkene kan derfor være placeret over hele verden. Dette betyder mindre rejsetid for tolkene og at der ikke behøves tolkebokse på venuet.

AI-tolkning
Vha. fjerntolkningssystemet tilbyder vi også tolkning vha. AI i form af text-to-speech på mange sprog.

Læs mere her

I samspil med traditionelt tolkeanlæg, via app og pc
Systemet kan virke i samspil med vores professionelle BOSCH tolkeanlæg, så mødedeltagere benytter de traditionelle modtagere og høretelefoner. Dog kan mobiltelefoner og deltagernes egne høretelefoner også benyttes som modtagere via en dedikeret app, der skal downloades.

Læs mere her
Ring og hør mere

Hvisketolkeanlæg

Hos os kan du leje Sennheiser hvisketolkeanlæg (tourguide system), der er et mobilt anlæg, der anvendes, når en mindre gruppe har behov for tolkning.

Udstyret bruges f.eks. ved rundvisninger eller ved tolkning, hvor tolkebokse ikke er nødvendige. Her har tolken en mikrofon og deltagerne hver en hovedtelefon (stethoset) med indbygget kanalvælger.

Ved hvisketolkning benyttes ingen tolkeboks. Et tourguide system kan derfor være et godt alternativ til simultantolkning ved mindre møder. Vi udlejer Sennheiser tourguide systemer i høj kvalitet.

Læs mere her
Ring og hør mere

Hybrid & Streaming

Livestreaming
Vi tilbyder professionelle streamingløsninger imellem et eller flere venues, samt streaming til online deltagere og online oplægsholdere. Vores løsning inkluderer et eller flere kameraer (både manuelle og fjernstyrede). Det er ligeledes muligt at lave titelskiltning, glidende overgange imellem billeder, logoplacering m.m. alt efter, hvor avanceret en billedproduktion du ønsker. Vi tilbyder også split screen effect, hvor oplægsholder og f.eks. PowerPoint præsentation vises side om side.

Hybridmøder
Ved hybridmøder deltager nogle fysisk imens andre deltager online. Vi tilbyder både streaming og opstilling og betjening af av-udstyr på det fysiske venue. Vores løsninger til hybridmøder kan skræddersys, så dit passer til nøjagtig dit behov. Typisk skaber vi en av-løsning, der både inkluderer en streaming produktion, samt av-opsætning og betjening af av-udstyr (og tolkeanlæg hvis nødvendigt) på det fysiske venue.

Læs mere her
Ring og hør mere

Skærme & LED-væg

Vi udlejer fladskærme, projektorer og led-vægge og kan være med til, at du få præsenteret dit indhold på den helt rigtige måde. Vi leverer alt fra den lille løsning med leje af en enkelt fladskærm (på stativ eller vægmonteret) eller projektor, til større totalløsninger med liveafvikling med f.eks. flere kameraer og lysstærke projektorer og led-vægge.

Læs mere om fladskærme
Læs mere om projektorer
Læs mere om LED-vægge

Streaming med vMix
Vi har i flere år leveret livestreaming løsninger, hvor livestreamingsoftwaren vMix er en fast bestanddel. Med vMix kan vores av-teknikere lave den helt rigtige billedproduktion til dit arrangement. Ring til os og hør mere om mulighederne til din streamingopgave.

Læs mere her
Ring og hør mere

Belysning

Lys skaber stemning og er derfor et must ved de fleste arrangementer, hvad enten det er effektspots langs vægge eller scenebelysning.

Vi udlejer alt fra trådløse led-spots med lys i alle farver til følgespot til presentere og spots / lamper, der monteres på stativer eller truss i loftet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler ideer til brug af lys ved dit arrangement.

Læs mere her
Ring og hør mere

Lydudstyr

Teletech leverer lydudstyr i flere forskellige størrelser tilpasset lokalet og publikums størrelse. Et typisk lydanlæg inkluderer højttalere, mixer og/eller forstærker.

Vi tilbyder højttalersystemer til alt fra lyd til store konferencesale til PA anlæg til mindre bands eller performere. Du kan også leje højttalere til receptioner, fester og lignende arrangementer.

Læs mere her
Ring og hør mere

Scene

Skal du bruge scene til dit møde, konference eller event er vi leveringsdygtige i scenepodier af mærket Bütec. Scenemodulerne kan sammensættes på mange måder og beklædes med tæppe og skirt.

Vi har erfaring med mange typer opsætninger, bl.a. catwalks og bandscener m.m. Du kan også få lavet skræddersyede backdrops bestående af store print på træskelet eller bruge en LED væg som et digitalt backdrop og live præsentationsflade.

Kontakt os i dag, så skræddersyr vi en sceneløsning til dit møde eller konference.

Læs mere her
Ring og hør mere

Mikrofoner

Konferencemikrofoner
Til møder og konferencer udlejer og sælger Teletech bordmikrofoner og tolkemikrofoner af mærket BOSCH. Mikrofonerne er anerkendt verden over og lever op til gældende ISO certificering. Yderligere er designet nøje tilpasset til enhver mødesituation. Vi udlejer både kablede og trådløse enheder.
Læs mere her

Andre typer mikrofoner
Herudover kan du også leje flere andre mikrofontyper, såsom talerstolsmikrofon, trådløs håndholdt mikrofon (til f.eks. spørgsmål fra salen) og clips og headsetmikrofon til speakere m.m.
Læs mere her

Ring og hør mere

Afstemning

Flere måder at lave afstemning på
Teletech udlejer det keypad baserede system IVS Lite, samt systemer til sms afstemning og interaktion. Yderligere tilbyder flere af vores mikrofonsystemer også parlarmentarisk afstemning. Brug f.eks. afstemning, som et nyttigt redskab ved konferencer, generalforsamlinger, møder m.m.

IVS - Interactive voting system
IVS systemet består af letvægts afstemningsenheder, der deles ud til deltagerne. Resultaterne kan integreres i oplægsholderes præsentation og tilbyder flere former for visualisering. Systemet er nemt at bruge og vi sørger for at sætte det op, i forhold til dine ønsker, inden dit arrangement.

SMS eller Browserbaseret afstemning
Vi tilbyder også meningsindsamling via sms, der kan vises live på f.eks. storskærm. Såfremt du har brug for browserbaseret afstemning, til deltagere, der ikke er fysisk tilstede, tilbyder vi også et system hertil.

Afsteming via BOSCH konferencemikrofoner
Flere af vores mikrofoner fra BOSH tilbyder også parlamentarisk afstemning via selve mikrofonenheden.

Afsteming i forbindelse med brug af fjerntolkning
Benyttes der fjerntolkning ved dit arrangement, så rummer systemet hertil også mulighed for online afstemning.

Læs mere her
Ring og hør mere

AV-tilbehør

Til den gode præsentation hører der, udover det helt rigtige av-udstyr, også det nødvendige av-tilbehør til oplægsholdere. Dette vil typisk være være de velkendte fjernbetjeninger / laserpointere til præsentationer, talerstole (med eller uden skærm), taletidsstyring og comfortmonitorer. Herudover udlejer vi f.eks. også scenepodier, scenemøbler, poster boards, flipovere med tuscher osv.

Læs mere her
Ring og hør mere

AV-teknikere

Vores dygtige av-teknikere & projektledere gør dit arrangement til en succes. Inden dit event lytter vi til dine visioner og kan hurtigt lave en analyse af dine behov.

Vi kan være med i planlægningsfasen, ligesom vi er tilgængelige under selve konferencen. Ved større arrangementer kan der udnævnes en projektleder, der er med fra start til slut. Indledningsvist, og efter behov, kan der afholdes planlægningsmøder og site-inspections, med henblik på den bedste tekniske rådgivning til dig.

Guide: AV-projektstyring

Se billeder fra Teletechs opgaver

Danske Rederiers Årsdag 2024.png
Danske Rederiers Årsdag 2024
Tolkeanlæg - Nordic House - Færøerne.jpg
Tolkeanlæg - Nordic House - Færøerne
Livestreaming for Tandlægeforeningen.jpg
Livestreaming for Tandlægeforeningen
ACDM24 konference - AV-totalløsning.jpg
ACDM24 konference - AV-totalløsning
ACDM24 konference - Billede, lyd & lys.jpg
ACDM24 konference - Billede, lyd & lys
ACDM24 konference - Led-vægge.jpg
ACDM24 konference - Led-vægge
AV-Produktion ved Skivekonferencen.jpg
AV-Produktion ved Skivekonferencen
AV-produktion & tolkeanlæg - Skivekonferencen.jpg
AV-produktion & tolkeanlæg - Skivekonferencen
AV-produktion ved konference.jpg
AV-produktion ved konference
AV-produktion - Konference - Malmö.jpg
AV-produktion - Konference - Malmö
Totalproduktion til Solarplaza Summit Nordics - Kbh..jpg
Totalproduktion til Solarplaza Summit Nordics - Kbh.
Tolke- & av-udstyr - INUIT Delegates Meeting - Grønland.jpg
Tolke- & av-udstyr - INUIT Delegates Meeting - Grønland
AV-betjening ved CHART Art Fair 2023.jpg
AV-betjening ved CHART Art Fair 2023
Tolkeanlæg - Svensk EU Formandsskab 2023.jpg
Tolkeanlæg - Svensk EU Formandsskab 2023
Tolkeanlæg og mikrofoner - EU Formandsskab 2023 - Sverige.jpg
Tolkeanlæg og mikrofoner - EU Formandsskab 2023 - Sverige
Tolkeanlæg og mikrofoner - Svensk EU Formandsskab 2023.jpg
Tolkeanlæg og mikrofoner - Svensk EU Formandsskab 2023
Tolkebokse - EU Formandsskab 2023 - Sverige.jpg
Tolkebokse - EU Formandsskab 2023 - Sverige
Årsmøde - Enhedslisten 2023 - Hafnia Hallen.jpg
Årsmøde - Enhedslisten 2023 - Hafnia Hallen
LED-væg - Mogens Dahl Koncertsal.jpg
LED-væg - Mogens Dahl Koncertsal
LED-væg til møde - Mogens Dahl Koncertsal.jpg
LED-væg til møde - Mogens Dahl Koncertsal
LED-væg - Hotel Radisson Blu Scandinavia.jpg
LED-væg - Hotel Radisson Blu Scandinavia
Årsmøde - Enhedslisten 2022 - Hafnia Hallen.jpg
Årsmøde - Enhedslisten 2022 - Hafnia Hallen
PowerToX konference - Vilhelm Lauritzen Terminalen.jpg
PowerToX konference - Vilhelm Lauritzen Terminalen
Pressemøder på Eigtveds Pakhus.jpg
Pressemøder på Eigtveds Pakhus
Professionel opsætning & betjening.JPG
Professionel opsætning & betjening
Professionelle streamingløsninger.jpg
Professionelle streamingløsninger
Remember React konference i Malmö .jpg
Remember React konference i Malmö
Streaming - Eigtveds Pakhus.jpg
Streaming - Eigtveds Pakhus
Streamingproduktion til professionelle webinarer.jpg
Streamingproduktion til professionelle webinarer
Tolkeanlæg & mikrofoner til OSCE konference i Arlanda.jpg
Tolkeanlæg & mikrofoner til OSCE konference i Arlanda
WHO konference - FN Byen København.jpg
WHO konference - FN Byen København
AV-løsning - Unicef.jpg
AV-løsning - Unicef
Event i Palmehaven - Hotel d'Angleterre.jpg
Event i Palmehaven - Hotel d'Angleterre
Lyd & lys til middag - Hotel D'Angleterre.jpg
Lyd & lys til middag - Hotel D'Angleterre
Lyd til ministerrokade.jpg
Lyd til ministerrokade
MPI konference - Hotel Scandinavia.jpg
MPI konference - Hotel Scandinavia
Belysning af helipad - Fotograf- Rigshospitalet.jpg
Belysning af helipad - Fotograf- Rigshospitalet
Tolkeanlæg i Globen - Sverige.jpg
Tolkeanlæg i Globen - Sverige
Livestreaming.jpg
Livestreaming
Tolkeanlæg.jpg
Tolkeanlæg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Danske Rederiers Årsdag 2024.png
Tolkeanlæg - Nordic House  - Færøerne.jpg
Livestreaming for Tandlægeforeningen.jpg
ACDM24 konference - AV-totalløsning.jpg
ACDM24 konference - Billede, lyd & lys.jpg
ACDM24 konference - Led-vægge.jpg
AV-Produktion ved Skivekonferencen.jpg
AV-produktion & tolkeanlæg - Skivekonferencen.jpg
AV-produktion ved konference.jpg
AV-produktion - Konference - Malmö.jpg
Totalproduktion til Solarplaza Summit Nordics - Kbh..jpg
Tolke- & av-udstyr - INUIT Delegates Meeting - Grønland.jpg
AV-betjening ved CHART Art Fair 2023.jpg
Tolkeanlæg - Svensk EU Formandsskab 2023.jpg
Tolkeanlæg og mikrofoner - EU Formandsskab 2023 - Sverige.jpg
Tolkeanlæg og mikrofoner - Svensk EU Formandsskab 2023.jpg
Tolkebokse - EU Formandsskab 2023 - Sverige.jpg
Årsmøde - Enhedslisten 2023 - Hafnia Hallen.jpg
LED-væg - Mogens Dahl Koncertsal.jpg
LED-væg til møde - Mogens Dahl Koncertsal.jpg
LED-væg - Hotel Radisson Blu Scandinavia.jpg
Årsmøde - Enhedslisten 2022 - Hafnia Hallen.jpg
PowerToX konference - Vilhelm Lauritzen Terminalen.jpg
Pressemøder på Eigtveds Pakhus.jpg
Professionel opsætning & betjening.JPG
Professionelle streamingløsninger.jpg
Remember React konference i Malmö .jpg
Streaming - Eigtveds Pakhus.jpg
Streamingproduktion til professionelle webinarer.jpg
Tolkeanlæg & mikrofoner til OSCE konference i Arlanda.jpg
WHO konference - FN Byen København.jpg
AV-løsning - Unicef.jpg
Event i Palmehaven - Hotel d'Angleterre.jpg
Lyd & lys til middag - Hotel D'Angleterre.jpg
Lyd til ministerrokade.jpg
MPI konference - Hotel Scandinavia.jpg
Belysning af helipad - Fotograf- Rigshospitalet.jpg
Tolkeanlæg i Globen - Sverige.jpg
Livestreaming.jpg
Tolkeanlæg.jpg
Du skal godkende marketing-cookies for at kunne se denne video
Please accept marketing-cookies to watch this video.
Congress Rental Network logo

Vi er medlem af Congress Rental Network (CRN)

CRN består af professionelle leverandører af BOSCH mødeudstyr, av-udstyr og certificerede BOSCH teknikere verden over.

lej en projektor og lærred, og få hjælp af en Av-tekniker

Vores dygtige av-teknikere & projektledere gør dit arrangement til en succes.

Inden dit event lytter vi til dine visioner for det og skaber herefter en skræddersyet løsning til dig.

Vi kan være med i planlægningsfasen, ligesom vi er tilgængelige under selve konferencen. Ved større arrangementer kan der udnævnes en projektleder, der er med fra start til slut. Indledningsvist, og efter behov, kan der afholdes planlægningsmøder og site-inspections, med henblik på den bedste tekniske rådgivning til dig.

Professionelle av- og tolkeløsninger i mere end 35 år

Teletechs referencer

UN COP 28, Dubai - EU Precidency 2023, Stockholm, Sweden - UN COP 18, Doha, Qatar - NATO PA, Prague, Czech Republic - UN COP 11, Convention in Biological Diversity, Hyderabad, India - FSB, Denmark - UN Food and Agriculture Organization, Svalbard, Norway - Nato Summit, Bucharest, Romania - Cosac Meeting 2012, Copenhagen, Denmark - European Summit of Regions & Cities, Denmark - EU Presidency 2012, Denmark - UN COP17, South Africa - UN Global Partnership for Education, Copenhagen, Denmark - G20 Cannes Summit, France - G8 Summit, Deauville, France - Nato Summit, Sofia, Denmark - Konference i Bella Center, Denmark - ICC, Greenland - Swedish Tax Department, Sweden - European Conference, Denmark - NATO PA, Riga, Latvia - NATO, Tallin, Estonia - UN COP15 - UN Climate - Conference, Copenhagen, Denmark - UN Road to Copenhagen, Barcelona, Spain - Nato PA, Edinburgh, Scotland - IOC, Bella Center, Denmark - Asian Forum, Thailand - Smart Green Growth, Denmark - Dalai Lhama, Amsterdam, The Netherlands - Dalai Lhama, Bella Center, Denmark - European Development Days, Sweden - Klima & Energiministeriet, Denmark - Skov & Naturstyrelsen, Denmark - OSCE Head of State, Helsinki, Finland - Autism Conference, Krabbehus, Denmark - CCIB Conference Barcelona, Spain - Primetech, Madrid, Spain - FDE, Stockholm, Sweden - N 21, Budapest, Hungary - 10th CEN-SAD Conference, Cotonou, Benin - SKAT, Denmark

Teletechs referencer

UN COP 28, Dubai - EU Precidency 2023, Stockholm, Sweden - UN COP 18, Doha, Qatar - NATO PA, Prague, Czech Republic - UN COP 11, Convention in Biological Diversity, Hyderabad, India - FSB, Denmark - UN Food and Agriculture Organization, Svalbard, Norway - Nato Summit, Bucharest, Romania - Cosac Meeting 2012, Copenhagen, Denmark - European Summit of Regions & Cities, Denmark - EU Presidency 2012, Denmark - UN COP17, South Africa - UN Global Partnership for Education, Copenhagen, Denmark - G20 Cannes Summit, France - G8 Summit, Deauville, France - Nato Summit, Sofia, Denmark - Konference i Bella Center, Denmark - ICC, Greenland - Swedish Tax Department, Sweden - European Conference, Denmark - NATO PA, Riga, Latvia - NATO, Tallin, Estonia - UN COP15 - UN Climate - Conference, Copenhagen, Denmark - UN Road to Copenhagen, Barcelona, Spain - Nato PA, Edinburgh, Scotland - IOC, Bella Center, Denmark - Asian Forum, Thailand - Smart Green Growth, Denmark - Dalai Lhama, Amsterdam, The Netherlands - Dalai Lhama, Bella Center, Denmark - European Development Days, Sweden - Klima & Energiministeriet, Denmark - Skov & Naturstyrelsen, Denmark - OSCE Head of State, Helsinki, Finland - Autism Conference, Krabbehus, Denmark - CCIB Conference Barcelona, Spain - Primetech, Madrid, Spain - FDE, Stockholm, Sweden - N 21, Budapest, Hungary - 10th CEN-SAD Conference, Cotonou, Benin - SKAT, Denmark

Se billeder fra vores opgaver og lad dig inspirere

BOSCH Dicentis mikrofoner brugt ved konference

Billeder fra møder & konferencer

Se billeder fra små og mellemstore møder til de helt store konferencer.

Billeder fra events

Se billeder fra events, såsom salgsarrangementer, fester og lignende.

Kontakt os i dag omkring din opgave

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 4492 9800 med spørgsmål eller forespørgsler. Teletech - totalleverandør af av-udstyr & tolkeanlæg.

Summary
Lej en projektor i dag
Service Type
Lej en projektor i dag
Teletech KonferenceKommunikation A/S
Teletech KonferenceKommunikation A/S,
Generatorvej 9,Søborg,2860,
Telephone No.+4544929800
Description
Lej projektorer og lærreder i mange størrelser hos Teletech. Lej til alt fra det lille møder til den store konference eller event.