AI-tolkning ved møder & konferencer

Teletech tilbyder nu tolkning til dit arrangement vha. AI (kunstig intelligens). Systemet tilbyder live oversættelse vha. af syntetisk tale og undertekster.

Lej tolkning via AI

Vi udlejer tre typer tolkeanlæg

Tolkeanlæg

Fjerntolkning

Hvisketolk

Simultantolkning vha. AI

Live tolkning på mange sprog og med flere stemmer, leveret alene af AI eller sideløbende med almindelige tolke

Vi kan nu tilbyde AI-tolkning af mange sprog vha. den samme softwareplatform (CRN-RSI), som vi allerede benytter til at tilbyde vores kunder fjerntolkning. Ved normal fjerntolkning tolker en traditionel tolk vha. systemet over internettet til dit møde. Nu kan systemet også anvende AI til at tolke imellem et eller flere sprog. Vælges AI til tolkningen foregår denne ved at softwaren i real-tid transskriberer indlæg fra talere, hvorefter AI løbende læser den transskriberede tekst op vha. syntetisk tale til dine deltagere. Deltagere kan enten vælge sprog og lytte med med vha. CRN-RSI appen eller vælge sprogkanal via klassiske BOSCH modtagere. Systemet kan også integreres i f.eks. Zoom, Teams og via streaming. Det er vigtigt at understrege, at en væsentlig forskel imellem traditionel tolkning og AI-tolkning er at AI-tolkning foregår ved at en syntetisk stemme løbende læser den transskriberede tekst op ord for ord.

Det bedste anlæg med BOSCH tolkeanlæg

Oversættelse vha. undertekster

Ved tolkning med AI transskriberes talerens indlæg i real-tid og derfor kan systemet levere live undertekster.

Ligesom systemet tilbyder AI-tolkning vha. syntetisk tale kan det også oversætte indlæg til dine deltagere vha. undertekster. Underteksterne indsættes live i kamerafeed af taleren, som man kender det fra f.eks. film (kan også bruges ved allerede optagede indlæg). Herfra kan det vises på f.eks. storskærme og / eller live-streames.

Speciel terminologi 

Systemet tilbyder at der kan indsættes specielt terminologi, så AI bedre kan genkende f.eks. specielle fagtermer og lignende.

Såfremt der forekommer speciel terminologi i talernes indlæg ved dit arrangement kan denne indsættes før arrangementet, så den kunstige intelligens bedre kan genkende denne. Dette kan f.eks. være fagspecifik terminologi, brand navne, navne på talere m.m.

Lej av-udstyr til konferencer

Muligheder med AI-tolkning

Billigere live-tolkning vha. AI

Ved tolkning med AI spares udgifter på traditionel tolkning. Herved tilbyder det en mulighed for at få live-tolkning til arrangementer, hvor der ellers ikke ville være benyttet tolke grundet pris. Det er dog vigtigt at understrege, at livetolkningen er en fortløbende oversættelse ord for ord (text-to-speech), baseret på systemets transkribering af talerens indlæg (tale).

Vælg stemme til dit arrangement

Systemet tilbyder mande- eller kvindestemmer på mange forskellige sprog.

Bestil tolkning til dit møde med kortere varsel

Da systemet er baseret på AI kan du bestille live-tolkning af dit arrangement med kortere varsel end hvis du skulle benytte traditionel tolkning.

Benyt systemet til undertekster

Du kan både vælge at få vist undertekster live imens talernes indlæg foregår, ligesom du også kan vælge at tilbyde dem på optagelser af talere efterfølgende (video-on-demand). Undertekster er også en klar fordel for hørehæmmede deltagere.

Speciel terminologi

Såfremt indlæg fra talere kræver speciel terminologi kan denne indsættes i systemet, så specielle ord og termer bedre genkendes af den kunstige intelligens til brug for tolkningen.

Vigtigt at huske på ved brug af AI-tolkning
 • AI-tolkning foregår på baggrund af systemets transskribtion af det talte ord (text-to-speech).
 • Det fungerer bedst, hvis talere taler tydeligt.
 • Alle talte ord oversættes.
 • Systemet egner sig bedst til at oversætte når en person taler ad gangen.
kontakt
kontakt
AV-projektstyring ikon Teletech

Brug for demo af AI-tolkning?

Overvejer du brug af AI-tolkning ved dit arrangement?

Congress Rental Network logo

Vi er medlem af Congress Rental Network (CRN)

CRN består af professionelle leverandører af BOSCH mødeudstyr, av-udstyr og certificerede BOSCH teknikere verden over.

Se billeder fra vores opgaver

Teletech er officiel BOSCH Security Systems Dealer.

Dette sikrer dig en professionel rådgivning omkring leje eller køb af BOSCH mødeudstyr.

Tjekliste til leje af tolkeanlæg

 • Hvad er tidspunktet og stedet for konferencen eller mødet?
 • Hvilke sprog skal der tolkes imellem?
 • Hvor mange konference-/mødedeltagere skal der tolkes til og hvor mange deltagere er der i alt?
 • Findes der lydanlæg og mikrofoner i lokalet?
 • Skal talere anvende trådløs headsetmikrofon eller f.eks. tale fra talerstol?
 • Skal der anvendes trådløs håndmikrofon til spørgsmål fra salen?
 • Skal deltagerne have mulighed for at tale i dedikerede mikrofoner fra deres pladser?
 • Skal der anvendes et panelbord på scenen med panelmikrofoner? Hvor mange?
 • Ønskes det, at lyd fra floor eller de tolkede kanaler skal optages?
 • Egner lokalerne sig til brug af tolkeanlæg og er der plads til tolkebokse? (Vi kan rådgive).
 • Hvis muligt: Hvad er størrelsen på lokalet og højden til loftet?
 • Skal der bruges podier under tolkeboksene, så tolkene får bedre udsyn over rummet?
 • Er der booket tolke?

Vi kan levere følgende av-udstyr til dit arrangement:

Hos Teletech kan du leje komplette tolke- og av-løsninger. Vi lytter til dine behov og skaber herefter en skræddersyet løsning til dig. Fold de enkelte services ud nedenfor og læs mere.

Tolkeanlæg

BOSCH Simultantolkeanlæg
Vi leverer professionelt tolkeanlæg med op til 31 sprog + lyd fra taler (floor). Simultantolkning er den mest benyttede form for tolkning ved møder og konferencer. Mødedeltagerne benytter trådløse modtagere og hovedtelefoner, for at følge talerens indlæg. Tolkeboksene placeres oftest bagerst i lokalet (ved pladsmangel i tilstødende lokale udstyret med videofeed).

Læs mere her

Fjerntolkningssystem
Bemærk at vi også kan levere en løsning til fjerntolkning. Fjerntolkning betyder, at tolkene ikke behøver at være fysisk tilstede ved din konference, men kan tolke til denne via internettet. Det betyder også, at der ikke er behov for tolkebokse på selve venuet. Systemet rummer også muligheder for fjerndeltagere og oplægsholdere, samt forskellige digitale møderedskaber.

Læs mere her

AI-tolkning
Vha. fjerntolkningssystemet tilbyder vi også tolkning vha. AI i form af text-to-speech på mange sprog.

Læs mere her

Tourguide system
Et tourguide system (også kaldet et hvisketolkeanlæg) er ideelt at leje, hvis en mindre gruppe har behov for tolkning. Udstyret bruges f.eks. ved rundvisninger eller ved mindre møder, hvor tolkebokse ikke er nødvendige. Tolken tolker via en trådløs mikrofon og deltagerne har hver en hovedtelefon (stethoset) med indbygget kanalvælger. Vi udlejer Sennheiser systemer i høj kvalitet.

Læs mere her
Ring og hør mere

Fjerntolkning

Fjerntolkning (RSI) betyder, at de tolke der ellers traditionelt ville være tilstede på selve venuet, nu i stedet kan tolke til mødedeltagerne over internettet via vores specielle software. Tolkene kan derfor være placeret over hele verden. Dette betyder mindre rejsetid for tolkene og at der ikke behøves tolkebokse på venuet.

AI-tolkning
Vha. fjerntolkningssystemet tilbyder vi også tolkning vha. AI i form af text-to-speech på mange sprog.

Læs mere her

I samspil med traditionelt tolkeanlæg, via app og pc
Systemet kan virke i samspil med vores professionelle BOSCH tolkeanlæg, så mødedeltagere benytter de traditionelle modtagere og høretelefoner. Dog kan mobiltelefoner og deltagernes egne høretelefoner også benyttes som modtagere via en dedikeret app, der skal downloades.

Læs mere her
Ring og hør mere

Hvisketolkeanlæg

Hos os kan du leje Sennheiser hvisketolkeanlæg (tourguide system), der er et mobilt anlæg, der anvendes, når en mindre gruppe har behov for tolkning.

Udstyret bruges f.eks. ved rundvisninger eller ved tolkning, hvor tolkebokse ikke er nødvendige. Her har tolken en mikrofon og deltagerne hver en hovedtelefon (stethoset) med indbygget kanalvælger.

Ved hvisketolkning benyttes ingen tolkeboks. Et tourguide system kan derfor være et godt alternativ til simultantolkning ved mindre møder. Vi udlejer Sennheiser tourguide systemer i høj kvalitet.

Læs mere her
Ring og hør mere

Hybrid & Streaming

Livestreaming
Vi tilbyder professionelle streamingløsninger imellem et eller flere venues, samt streaming til online deltagere og online oplægsholdere. Vores løsning inkluderer et eller flere kameraer (både manuelle og fjernstyrede). Det er ligeledes muligt at lave titelskiltning, glidende overgange imellem billeder, logoplacering m.m. alt efter, hvor avanceret en billedproduktion du ønsker. Vi tilbyder også split screen effect, hvor oplægsholder og f.eks. PowerPoint præsentation vises side om side.

Hybridmøder
Ved hybridmøder deltager nogle fysisk imens andre deltager online. Vi tilbyder både streaming og opstilling og betjening af av-udstyr på det fysiske venue. Vores løsninger til hybridmøder kan skræddersys, så dit passer til nøjagtig dit behov. Typisk skaber vi en av-løsning, der både inkluderer en streaming produktion, samt av-opsætning og betjening af av-udstyr (og tolkeanlæg hvis nødvendigt) på det fysiske venue.

Læs mere her
Ring og hør mere

Skærme & LED-væg

Vi udlejer fladskærme, projektorer og led-vægge og kan være med til, at du få præsenteret dit indhold på den helt rigtige måde. Vi leverer alt fra den lille løsning med leje af en enkelt fladskærm (på stativ eller vægmonteret) eller projektor, til større totalløsninger med liveafvikling med f.eks. flere kameraer og lysstærke projektorer og led-vægge.

Læs mere om fladskærme
Læs mere om projektorer
Læs mere om LED-vægge

Streaming med vMix
Vi har i flere år leveret livestreaming løsninger, hvor livestreamingsoftwaren vMix er en fast bestanddel. Med vMix kan vores av-teknikere lave den helt rigtige billedproduktion til dit arrangement. Ring til os og hør mere om mulighederne til din streamingopgave.

Læs mere her
Ring og hør mere

Belysning

Lys skaber stemning og er derfor et must ved de fleste arrangementer, hvad enten det er effektspots langs vægge eller scenebelysning.

Vi udlejer alt fra trådløse led-spots med lys i alle farver til følgespot til presentere og spots / lamper, der monteres på stativer eller truss i loftet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler ideer til brug af lys ved dit arrangement.

Læs mere her
Ring og hør mere

Lydudstyr

Teletech leverer lydudstyr i flere forskellige størrelser tilpasset lokalet og publikums størrelse. Et typisk lydanlæg inkluderer højttalere, mixer og/eller forstærker.

Vi tilbyder højttalersystemer til alt fra lyd til store konferencesale til PA anlæg til mindre bands eller performere. Du kan også leje højttalere til receptioner, fester og lignende arrangementer.

Læs mere her
Ring og hør mere

Scene

Skal du bruge scene til dit møde, konference eller event er vi leveringsdygtige i scenepodier af mærket Bütec. Scenemodulerne kan sammensættes på mange måder og beklædes med tæppe og skirt.

Vi har erfaring med mange typer opsætninger, bl.a. catwalks og bandscener m.m. Du kan også få lavet skræddersyede backdrops bestående af store print på træskelet eller bruge en LED væg som et digitalt backdrop og live præsentationsflade.

Kontakt os i dag, så skræddersyr vi en sceneløsning til dit møde eller konference.

Læs mere her
Ring og hør mere

Mikrofoner

Konferencemikrofoner
Til møder og konferencer udlejer og sælger Teletech bordmikrofoner og tolkemikrofoner af mærket BOSCH. Mikrofonerne er anerkendt verden over og lever op til gældende ISO certificering. Yderligere er designet nøje tilpasset til enhver mødesituation. Vi udlejer både kablede og trådløse enheder.
Læs mere her

Andre typer mikrofoner
Herudover kan du også leje flere andre mikrofontyper, såsom talerstolsmikrofon, trådløs håndholdt mikrofon (til f.eks. spørgsmål fra salen) og clips og headsetmikrofon til speakere m.m.
Læs mere her

Ring og hør mere

Afstemning

Flere måder at lave afstemning på
Teletech udlejer det keypad baserede system IVS Lite, samt systemer til sms afstemning og interaktion. Yderligere tilbyder flere af vores mikrofonsystemer også parlarmentarisk afstemning. Brug f.eks. afstemning, som et nyttigt redskab ved konferencer, generalforsamlinger, møder m.m.

IVS - Interactive voting system
IVS systemet består af letvægts afstemningsenheder, der deles ud til deltagerne. Resultaterne kan integreres i oplægsholderes præsentation og tilbyder flere former for visualisering. Systemet er nemt at bruge og vi sørger for at sætte det op, i forhold til dine ønsker, inden dit arrangement.

SMS eller Browserbaseret afstemning
Vi tilbyder også meningsindsamling via sms, der kan vises live på f.eks. storskærm. Såfremt du har brug for browserbaseret afstemning, til deltagere, der ikke er fysisk tilstede, tilbyder vi også et system hertil.

Afsteming via BOSCH konferencemikrofoner
Flere af vores mikrofoner fra BOSH tilbyder også parlamentarisk afstemning via selve mikrofonenheden.

Afsteming i forbindelse med brug af fjerntolkning
Benyttes der fjerntolkning ved dit arrangement, så rummer systemet hertil også mulighed for online afstemning.

Læs mere her
Ring og hør mere

AV-tilbehør

Til den gode præsentation hører der, udover det helt rigtige av-udstyr, også det nødvendige av-tilbehør til oplægsholdere. Dette vil typisk være være de velkendte fjernbetjeninger / laserpointere til præsentationer, talerstole (med eller uden skærm), taletidsstyring og comfortmonitorer. Herudover udlejer vi f.eks. også scenepodier, scenemøbler, poster boards, flipovere med tuscher osv.

Læs mere her
Ring og hør mere

AV-teknikere

Vores dygtige av-teknikere & projektledere gør dit arrangement til en succes. Inden dit event lytter vi til dine visioner og kan hurtigt lave en analyse af dine behov.

Vi kan være med i planlægningsfasen, ligesom vi er tilgængelige under selve konferencen. Ved større arrangementer kan der udnævnes en projektleder, der er med fra start til slut. Indledningsvist, og efter behov, kan der afholdes planlægningsmøder og site-inspections, med henblik på den bedste tekniske rådgivning til dig.

Guide: AV-projektstyring

Lad os stå for din konference

 • Mange års erfaring
 • Avancerede mødefunktioner
 • AV-løsninger
 • Dygtige av-teknikere
BOSCH Dicentis tolkeenhed - Lej tolkeanlæg hos Teletech i dag.
lej en projektor og lærred, og få hjælp af en Av-tekniker

Vores dygtige av-teknikere & projektledere gør dit arrangement til en succes.

Inden dit event lytter vi til dine visioner for det og skaber herefter en skræddersyet løsning til dig.

Vi kan være med i planlægningsfasen, ligesom vi er tilgængelige under selve konferencen. Ved større arrangementer kan der udnævnes en projektleder, der er med fra start til slut. Indledningsvist, og efter behov, kan der afholdes planlægningsmøder og site-inspections, med henblik på den bedste tekniske rådgivning til dig.

Professionelle av- og tolkeløsninger i mere end 35 år

Teletechs referencer

UN COP 28, Dubai - EU Precidency 2023, Stockholm, Sweden - UN COP 18, Doha, Qatar - NATO PA, Prague, Czech Republic - UN COP 11, Convention in Biological Diversity, Hyderabad, India - FSB, Denmark - UN Food and Agriculture Organization, Svalbard, Norway - Nato Summit, Bucharest, Romania - Cosac Meeting 2012, Copenhagen, Denmark - European Summit of Regions & Cities, Denmark - EU Presidency 2012, Denmark - UN COP17, South Africa - UN Global Partnership for Education, Copenhagen, Denmark - G20 Cannes Summit, France - G8 Summit, Deauville, France - Nato Summit, Sofia, Denmark - Konference i Bella Center, Denmark - ICC, Greenland - Swedish Tax Department, Sweden - European Conference, Denmark - NATO PA, Riga, Latvia - NATO, Tallin, Estonia - UN COP15 - UN Climate - Conference, Copenhagen, Denmark - UN Road to Copenhagen, Barcelona, Spain - Nato PA, Edinburgh, Scotland - IOC, Bella Center, Denmark - Asian Forum, Thailand - Smart Green Growth, Denmark - Dalai Lhama, Amsterdam, The Netherlands - Dalai Lhama, Bella Center, Denmark - European Development Days, Sweden - Klima & Energiministeriet, Denmark - Skov & Naturstyrelsen, Denmark - OSCE Head of State, Helsinki, Finland - Autism Conference, Krabbehus, Denmark - CCIB Conference Barcelona, Spain - Primetech, Madrid, Spain - FDE, Stockholm, Sweden - N 21, Budapest, Hungary - 10th CEN-SAD Conference, Cotonou, Benin - SKAT, Denmark

Teletechs referencer

UN COP 28, Dubai - EU Precidency 2023, Stockholm, Sweden - UN COP 18, Doha, Qatar - NATO PA, Prague, Czech Republic - UN COP 11, Convention in Biological Diversity, Hyderabad, India - FSB, Denmark - UN Food and Agriculture Organization, Svalbard, Norway - Nato Summit, Bucharest, Romania - Cosac Meeting 2012, Copenhagen, Denmark - European Summit of Regions & Cities, Denmark - EU Presidency 2012, Denmark - UN COP17, South Africa - UN Global Partnership for Education, Copenhagen, Denmark - G20 Cannes Summit, France - G8 Summit, Deauville, France - Nato Summit, Sofia, Denmark - Konference i Bella Center, Denmark - ICC, Greenland - Swedish Tax Department, Sweden - European Conference, Denmark - NATO PA, Riga, Latvia - NATO, Tallin, Estonia - UN COP15 - UN Climate - Conference, Copenhagen, Denmark - UN Road to Copenhagen, Barcelona, Spain - Nato PA, Edinburgh, Scotland - IOC, Bella Center, Denmark - Asian Forum, Thailand - Smart Green Growth, Denmark - Dalai Lhama, Amsterdam, The Netherlands - Dalai Lhama, Bella Center, Denmark - European Development Days, Sweden - Klima & Energiministeriet, Denmark - Skov & Naturstyrelsen, Denmark - OSCE Head of State, Helsinki, Finland - Autism Conference, Krabbehus, Denmark - CCIB Conference Barcelona, Spain - Primetech, Madrid, Spain - FDE, Stockholm, Sweden - N 21, Budapest, Hungary - 10th CEN-SAD Conference, Cotonou, Benin - SKAT, Denmark

Lej det bedste udstyr til fjerntolkning

Læs vores guide om tolkeanlæg

I guiden finder du nyttig viden hvis du står overfor at skulle bruge tolkeanlæg.

Se billeder fra vores opgaver og lad dig inspirere

BOSCH Dicentis mikrofoner brugt ved konference

Billeder fra møder & konferencer

Se billeder fra små og mellemstore møder til de helt store konferencer.

Billeder fra events

Se billeder fra events, såsom salgsarrangementer, fester og lignende.

Kontakt os i dag omkring din opgave

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 4492 9800 med spørgsmål eller forespørgsler. Teletech - totalleverandør af av-udstyr & tolkeanlæg.

Summary
Teletech KonferenceKommunikation A/S
Teletech KonferenceKommunikation A/S,
Generatorvej 9,Søborg,2860,
Telephone No.+4544929800