Guide & tjekliste: Live streaming & hybridmøder

I denne guide kan du læse mere om livestreaming og hybridmøder fra Teletech. Du kan også læse om de virtuelle værktøjer vores systemer tilbyder og glem ikke at se vores nyttige tjekliste. God fornøjelse.

Hybridmøder og livestreaming af events

Hybridmøder er kommet for at blive

Muligheden for at afholde hybridmøder har eksisteret i mange år, men de senere års udvikling har for alvor sat fokus på mulighederne ved at koble det fysiske møde (med fysiske mødedeltagere og oplægsholdere) sammen med online deltagere og oplægsholdere. Dette er muligt ved hjælp ad den rette streamingløsning, samt den rigtige fysiske av-løsning kombineret med en række smarte virtuelle mødefunktioner.

Hvordan vi definerer et hybridmøde
For os er et hybridmøde et møde, konference eller event, hvor man kombinerer et (eller flere) fysiske venues og mødedeltagere med online deltagere vha. streaming. Streaming bruges både imellem de forskellige venues (hvis der er flere) og til at sende mødet videre til de mange online-deltagere.

Streaming er en central del
Streaming er derfor en helt central del, når man taler hybridmøder, da det er denne der gør det muligt at forbinde det fysiske møder eller konference med online delen. Længere nede kan du læse mere om streaming.

Virtuelle værktøjer til online-deltagerne
Vores hybridmødeløsninger tilbyder en række virtuelle mødeværktøjer, der gør det muligt for online deltagerne at deltage, næsten som var de tilstede ved konferencen. De kan f.eks. benytte afstemning, holde oplæg og modtage tolkning på deres foretrukne sprog

AV-løsninger og tolkning på det fysiske venue
Som beskrevet er der altid koblet et fysisk venue på et hybridmøde. Her skal der bruges av-udstyr som man kender det fra det traditionelle møde og også her kan Teletech hjælpe dig med det rette av-setup også – præcis som vi gjort i over 35 år.

Live streaming – nå et bredere publikum

Med livestreaming, fra konferencer, møder og events, kan du nå ud til flere end de fysiske deltagere. Dette øger kendskabsgraden til dit arrangement og giver samtidig mulighed for, at dele viden med dem, der ikke kan deltage fysisk. En anden klar fordel ved streaming er, at budskabet formidles klart via billede og lyd.

Små & store livestreaming produktioner
Teletech tilbyder alt fra den mindre streamingproduktion fra et mindre møde, hvor der måske ikke er behov for mere end et kamera til en fast billedindstilling af oplægsholdere til langt større løsninger til f.eks. konferencer. Her benyttes der ofte flere kameraer, til at dække en hel konferencesal, samt skabe de helt rigtige billedproduktioner af oplægsholdere, panelbord og konferencedeltagere med mere.

Teletech udlejer professionelt av-udstyr til møder, konferencer & events.

Streamingen integreres på website
Streamingsignalet kan vises på dit hybridmødes eget website vha. en iframe (ramme, der integreres på website).

Såfrem dit arragment ikke har et eget website, så formidler Teletech et (eller flere, hvis der f.eks. er flere parallelle oplæg) link, hvor online-deltagerne kan se streamingen via deres computer, tablet eller smartphone.

Den rette branding – titelskiltning, side-by-side præsentationer m.m.
Du har mulighed for at brande streamingen med dit eller arrangementets logo på skærmen, ligesom der også er mulighed for at producere titelskiltning til oplægsholderne.

Der kan også produceres PowerPoint side-by-side, hvor speaker ses i den ene side af skærmen og en forstørret udgave af speakerens PowerPoint (eller Keynote m.m.) ses i skærmens anden side. Teletech sørger ligeledes for en billedproduktion med pæne billedovergange, hvis der bruges flere kameraer.

Video on demand (VOD)
Der er også mulighed for at lagre live streamingen, så den kan ses på et senere tidspunkt. Herved opnås muligheden for at nå et endnu bredere publikum. Ved VOD kan dine videoer også brandes med f.eks. konferencelogo m.m. ligesom der kan produceres titelskiltning for speakere og PowerPoint side-by-side.

Tjekliste til leje af livestreaming

 • Hvad har du af fordele ved at benytte streaming? (Streaming skal nå flere deltagere).
 • Ønsker du at streame fra flere rum samtidigt? (Ved konferencer m.m.).
 • Kan et kamera, dække det du ønsker at streame eller er der behov for flere?
 • Hvis der er behov for flere, ønsker du da en billedproduktion, der minder om tv-produktion? (Med kamerapanorering, glidende overgange imellem billedkilder m.m.).
 • Ønsker du titelskiltning under speakere med deres navn og titel?
 • Ønsker du et logo på skærmen?
 • Husk i god tid i forvejen, at informere dine deltagere om, at der er livestreaming fra dit arrangement, samt hvordan de kan se denne.
 • Ønsker du efter arrangementet, at både de fysiske deltagere og fjerndeltagere skal have adgang til din streaming vha. Video on demand (VOD) og i hvor lang tid?

Interaktion: Smarte virtuelle mødefunktioner

Hos Teletech KonferenceKommunikation kan vi tilbyde dig professionelle virtuelle mødeværktøjer, der giver onlinedeltagerne mødefunktioner lig dem, som du, dine fysiske delegerede og tolkene allerede kender og er vant til at arbejde med fra de fysiske møder. Online deltagere kan med vores hybridløsning få adgang til nedenstående via deres pc, mac eller smart-device (via en app):

• God lyd og billeder i HD • Mulighed for afsteming • Audience response • Fjerntolkning • Mulighed for at præsentere • Video on demand optagelser

AV-løsninger og streaming til dit event.

Kvalitet, service og fleksibilitet

For at online deltagere og de fysiske mødedeltagere kan interagere bedst muligt – med den bedste lyd- og videokvalitet, uden forsinkelse, og med avancerede mødeværktøjer bruger vi Zoom eller Microsoft Teams. Hvis der er behov for fjerntolkning, bruger vi RSI-løsningen (fjerntolkning) fra Congress Rental Network. Der er mange fordele ved dette. Softwaren er nem at bruge, den har avanceret funktionalitet og de fleste deltagere kender sikkert allerede brugerfladen.

Det  betyder at de ikke har en stejl indlæringskurve. Alt vores hardware er professionelt og vores av-teknikere har mange års erfaring. Vi hjælper dig hele vejen før og under dit arrangement. Vi tilbyder teknisk support til dine delegerede, talere og tolke i brug af løsningen. Vores teknikere betjener løsningen, hjælpe moderatorer og skaber en professionel produktion. Desuden kan vi tilpasse løsningen til dine behov.

Fjerntolkning til dit hybridmøde

Hvis du har brug for fjerntolkning kan dette leveres via Congress Rental Network-software og app. Vores teknikere indstiller de sprog, der er nødvendige til dit møde eller konference, og dine delegerede kan bruge deres mobiltelefoner som modtagere via Congress Rental Network-appen – både hvis de deltager fysisk eller online. Du kan også vælge at tilbyde dine fysiske deltagere de traditionelle BOSCH modtagere og høretelefoner. Vi kan også hjælpe dig med at finde tolke til de sprog, du har brug for.

Fuld integration med Zoom,Teams og WebEX
Bemærk at vores løsning nemt kan integreres i ovenstående systemer, som de fleste i forvejen arbejder med i deres hverdag.

Fjerntolkning baner vejen for hybridmøder

Vores løsning til hybridmøder tilbyder

 • Fremragende video- og lydkvalitet fra etableret og velafprøvet software.
 • Individuel deltagerregistrering.
 • Talerlister.
 • Taletids-ur (speech timer).
 • Parlamentarisk afstemning – ja, nej og undlad at stemme.
 • Avanceret afstemning og afstemningsvisualisering med yderligere svarmuligheder.
 • Delegerede og talere kan præsentere deres emner ved hjælp af velkendt præsentationssoftware som f.eks. PowerPoint.
 • Professionel produktion fra Teletech med mulighed for panel- diskussioner, videopræsentationer, PIP, logo-integration, tekstlinje og andre præsentationsmuligheder.
 • Optagelser og produktion af videomateriale fra mødet, der derefter kan distribueres til video-on-demand på dit website mv.
 • Nem integration af fjerntolkning, da vi bruger Congress Rental Network RSI-løsningen, som mange tolke allerede kender.
 • Tolke kan arbejde hjemmefra via deres bærbare computere eller i tolkebokse på vores/dine kontorer, hvis de foretrækker det, eller i hubs rundt om i verden, ved hjælp af Bosch tolkeanlæg.
 • Simpel integration af Congress Rental Network løsningen (RSI), ved hjælp af et simpelt on-screen-plug- in, som giver en let adgang til sprogvalg for mødedeltageren.
 • Flere sprog – Løsningen giver mulighed for understøttelse af op til 100 sprog, hvilket sikrer, at der ikke er manglende kapacitet ved store virtuelle konferenceopsætninger.
 • Service på flere niveauer. Vores teknikere opsætter, betjener og overvåger løsningen under det virtuelle møde og sikrer, at alt kører problemfrit.
 • Vores teknikere leverer også service til tolkene og hjælper dem med deres bærbare computere eller lydudstyr. Hvis de placeres eksternt, kan vores teknikere guide dem over internettet i god tid inden mødet.

Interaktion ved hybridmøder

Teknisk overblik af hybridmøder

Teletech kan hjælpe dig

Vi har i mere end 30 år leveret av udstyr og tolkeanlæg til nationale og internationale møder, konferencer og events.

Vores teknikere er veluddannede og står for opsætning og betjening.

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker at booke av- eller tolkeløsninger er du velkommen til at kontakte os i dag på +45 4492 9800

Lej av-udstyr & Tolkeanlæg

Teletech er totalleverandør af av- og tolkeløsninger. Kontakt os derfor, hvis du ønsker at leje av-udstyr eller en av-løsning. Vi tilbyder bl.a.

Mikrofonsystemer, livestreaming produktion, fladskærme, projektorer, lærreder, led-vægge, lys- og lydudstyr, afstemningssystemer eller tolkeløsninger m.m.

Kontakt os i dag omkring din opgave

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 4492 9800 med spørgsmål eller forespørgsler. Teletech - totalleverandør af av-udstyr & tolkeanlæg.

Summary
Guide om livestreaming af events og hybridmøder
Service Type
Guide om livestreaming af events og hybridmøder
Teletech KonferenceKommunikation A/S
Teletech KonferenceKommunikation A/S,
Generatorvej 9,Søborg,2860,
Telephone No.+4544929800
Description
Læs mere om livestreaming af dit event og hybridmøder fra Teletech. Læs om de virtuelle værktøjer vores systemer tilbyder og se vores nyttige tjekliste.