+45 4492 9800
Virkelige møder er tilbage!
AV- & Tolkeanlæg til NATO møde på Marriott
DEJLIGT AT VÆRE UDE HOS KUNDERNE IGEN
DE VIRKELIGE MØDER ER TILBAGE!
Book av-udstyr i dag på 4492 9800
Studie animationsfilm
Ring og hør mere:
hybridarrangementer
til online- eller
PlayPlay
Benyt vores studie
Studie NY
Online møder m.m.
Webinarer
Genralforsamlinger
PlayPlay
Nyt studie klar til:
Tolkehub NY
hos Teletech
tolkeboks her
Tolk fra professionel
Ny Tolkehub
Pro Virtuelle møder NY
med Teletech
Professionelt
Virtuelle møder
Afhold dine
LinkedIn NY
virtuelle møder
tale professionelle
os og lad os
Connect med
Virtuelle møder NY
Download PDF
Vi kan hjælpe
online i dag
Ryk dit arrangement
Overvej Streaming NY
på 4492 9800
Ring og hør mere
via live-streaming
Nå flere deltagere
fjerntolkning NY
Venue i London
Fjerntolk i Frankrig
via internettet
til dit arrangement
Tolke kan nu tolke
Fjerntolkning:
Mascot NY
Faste installationer
Events
Møder & Konferencer
Udstyr til:
AV-Udstyr NY

Vi udlejer næsten alle typer AV-udstyr og skaber skræddersyede av-løsninger til vores kunder.

Vi udlejer næsten alle typer AV-udstyr og skaber skræddersyede av-løsninger til vores kunder.

Vi udlejer næsten alle typer AV-udstyr og skaber skræddersyede av-løsninger til vores kunder.

AV-udstyr
Teletech udlejer professionelle projektorer
Konferenceudstyr NY

Vi skaber totalløsninger til møder og konferencer med AV-udstyr og tolkeanlæg.

Konferenceudstyr
previous arrow
next arrow

Teletech Konferenceudstyr

Hos Teletech er vi specialister i at levere konferenceudstyr. Vi leverer totalløsninger bestående af de fleste typer av-udstyr og professionelt Bosch tolkeanlæg til møder og konferencer.

I menuen nedenfor kan du læse mere om de mest almindelige typer udstyr og services til møder og konferencer:

Nyhed! Benyt Teletechs nye Tolkehub

Vi tilbyder nu, at du som tolk ved RSI-opgaver (fjerntolkning) kan tolke fra professionel tolkeboks i Teletechs lokaler. Ring og hør mere på 4492 9800 i dag.

Du tolker fra professionel tolkeboks

Ideelt til dine RSI-opgaver

Fjerntolkning og virtuelle mødefunktioner ved konferencer, møder og events

Nu tilbyder Teletech et system til fjerntolkning og virtuelle møder. Tolke kan tolke til dit event over internettet, ligesom systemet også kan bruges til fjernspeakere og fjerndeltagere m.m.

Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
previous arrow
next arrow
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
Slider Tolkeanlæg
previous arrow
next arrow

Fjerntolkning og virtuelle mødefunktioner fra Teletech 
Vi er stolte over, at være en af de første virksomheder i Danmark, der tilbyder et system dedikeret til fjerntolkning. Fjerntolkning betyder, at de tolke der ellers traditionelt ville være tilstede på selve venuet, nu i stedet kan tolke til mødedeltagerne over internettet via vores specielle software. Tolkene kan derfor være placeret over hele verden. Dette betyder mindre rejsetid for tolkene og at der ikke behøves tolkebokse på venuet.

I samspil med traditionelt tolkeanlæg eller via app og pc
Systemet kan virke i samspil med vores professionelle BOSCH tolkeanlæg, så mødedeltagere benytter de traditionelle modtagere og høretelefoner. Dog kan mobiltelefoner og deltagernes egne høretelefoner også benyttes som modtagere via en dedikeret app, der skal downloades.

Fjerndeltagere og speakere via app eller pc
Deltagere, der ikke har mulighed for at deltage ved arrangementet kan via den dedikerede app eller pc med speciel software logge ind og følge med i indlæg. Dette betyder at du kan få flere deltagere til dit arrangement, selvom de ikke kan være der fysisk. Ligeledes kan speakere også benytte systemets software til at speake til dit arrangement, fra en fjerndestination.

Streaming af speakere og indlæg til fjerntolkene
Teletech sørger for en professionel streaming af talere og indlæg til systemet, som sendes videre til fjerntolkene rundt om i verden. Via denne stream kan de se og høre speakere klart og tydeligt og tolke tilbage til arrangementet – næsten som var de selv tilstede.

Services for tolke hos Teletech
Hvis du er fjerntolk i Danmark og ønsker en professionel tolkeboks at tolke fra til et arrangement i udlandet, så kan du nu leje og tolke direkte fra tolkebokse i vores kontorbygning.

System til virtuelle møder og fjerntolkning

Virtuelle mødefunktioner og fjerntolkning til enhver konference, møde eller begivenhed

Konferencer
Teletech tilbyder et system dedikeret til fjerntolkning. Fjerntolkning betyder, at de tolke, der normalt ville være til stede på selve lokalet, nu kan fortolke til deltagerne via Internettet. Tolkene kan befinde sig overalt i verden. Dette betyder mindre rejsetid for tolkerne, og at der ikke behøves tolkebokse på venuet. Delegaterne lytter til fjerntolkning via deres smartphones eller traditionelle modtagere og hovedtelefoner. Bemærk at systemet også giver mulighed for fjernspeakere og deltagere.

Pressekonferencer
Det er nemt at levere professionel simultantolkning til pressekonferencer med systemet. Tolke kan bookes fra hele verden og med kort varsel. Du kan have så mange sprog, som du har brug for og der er ikke behov for tolkebokse i rummet. Deltagerne kan bruge traditionelle modtagere eller deres smartphones til at lytte til deres tolkede sprog. Bemærk også, at systemet giver mulighed for fjernspeakere og deltagere.

Bestyrelsesmøder & mindre møder
Systemet kan bruges på enhver mødetype. For eksempel ved bestyrelsesmøder, hvor der er behov for tolkning til deltagere fra forskellige lande. Systemet giver også mulighed for fjerndeltagere. Igen er der ikke behov for tolkebokse.

Paneldiskussioner
Ved paneldiskussioner kan systemet fungere med så mange sprog, som det kræves. Her tolker fjerntolkene til deltagerne i panelet, så de kan lytte til diskussionen og deltage på deres eget sprog. Alle mødedeltagere kan være aktive under mødet via deres bærbare computer eller smartphone. Teletech kan også tilbyde videodækning af møderne, lydsystemer og streaming til deltagerne.

Seminarer, workshops og undervisning
Ved seminarer, workshops m.m. er det vigtigt at viden bliver delt på den helt rigtige måde. Derfor kan det også være en fordel at foredragsholdere og undervisere kan undervise på deres eget sprog og nemt få dette tolket ud til deltagerne.

Online meetings and video conferencing
Systemet kan også bruges til onlinemøder. Her bruger deltagerne deres bærbare computer eller smart enhed til at deltage. Systemet tillader også integration af velkendte videokonferenceplatforme, så det er meget fleksibelt.

Stabilitet
Systemet er udviklet på rygraden af en af ​​de største telekommunikationsudbydere / Automatisk linieovervågning og automatisk forbindelse i tilfælde af, at internetforbindelsen bliver afbrudt / HD-video til tolkene i 720p opløsning / Nem integration med eksisterende kameraer på stedet og enkel skift mellem videokanaler / Fuld båndbredde (20 Hz – 20 kHz) lyd ved 48 kHz samplingshastighed; dette er blandt de højeste på markedet og giver krystalklar lyd til tolkerne / Kompatibel med traditionelt lydudstyr og software: Dante, Bosch, Sennheiser, osv. / Lip sync: lyd og billede er fuldt synkroniseret / store events: tusinder af brugere på et eller flere lokationer kan tilsluttes samtidig.

Systemet kan nemt justeres i forhold til dit behov 

Teletech kan nemt justere systemet, så det passer til alt fra det lille møde til store konferencer, hvor der er behov for fjerntolkning, fjerndeltagelse og fjernspeakere m.m.

Simpelt setup

Simpelt setup 2

Intermediate setup

Komplekst setup

Fordele 

Fleksibilitet – Teletech kan hurtigt justere systemet

Tid og fragt – Du sparer tid og har mindre fragt 

Kvalitet – Krystalklar lyd og billeder i HD

Brugervenlighed – Systemet er nemt at bruge

Sådan fungerer systemet

Udstyr til fjerntolkning og virtuelle møder

Admin software

Vores fjerntolkning styres via en speciel software. Teletech opsætter denne og sørger for, at alt virker som det skal.

Webinterface til fjerntolke, fjerndeltagere & fjernspeakere

Fjerntolkene logger ind via deres webbrowser og kan herefter se og høre lyd fra det arrangement de skal tolke til. De tolke via egen mikrofon (bemærk at du som fjerntolk i Danmark kan leje dig ind i professionel tolkeboks hos Teletech). Fjerndeltagere kan også benytte deres webbrowser for at logge på og følge med i arrangementet. Fjernspeakere sender også deres speak via dette webinterface.

Moderator software

Til alle arrangementer kan der udnævnes en moderator. Denne har løbende mulighed for at monitere systemet og rette eventuelle fejl fra tolkenes side m.m.

Modtagere

Mødedeltagerne benytter modtager med høretelefoner. På denne vælges det tolkede sprog. Hvert sprog har hver sin kanal.

Hovedtelefoner

Hovedtelefonerne benyttes af såvel mødedeltagere og tolke. De er i god kvalitet og gengiver lyden klart og tydeligt.

Mobilapp

Systemet tilbyder også, at deltagerne kan benytte deres mobiltelefoner som modtagere via en app. Fjerndeltagere kan også benytte denne app til at følge med i indlæg.

Strålere

Såfremt traditionelle modtagere benyttes, så sender strålerne tolkelyd ud til modtagerne. Der sendes på flere kanaler, der er skærmet af, så lyden bliver perfekt. Benyttes traditionelle modtagere ikke, så er strålere ikke nødvendige.

Tolkebokse

Hos Teletech kan fjerntolke, der skal tolke til arrangementer i udlandet leje vores professionelle tolkebokse i vores kontorbygning. Bemærk at der ved fjerntolkning ellers ikke er behov for tolkebokse på selve venuet.

Udstyr til streaming

Streaming system

Vores system består af en computer og encoder m.m. og tilbyder streams i forskellige kvaliteter, samt logo / navneskilte.

Sony Domekamera

Kameraet styres vha. joystick eller kan autopanorere til aktiv mikrofon. Broadcast kvalitet.

Sony Joystick

Enheden kan styre et eller flere domekameraer. 

HD kamera

Vi tilbyder flere typer videokameraer i HD kvalitet. Kan benyttes håndholdt eller på stativ med eller uden betjening.

Det siger vores kunder

|

Jesper Bonde Johansson – Sales Manager - BOSCH

Som producent af Bosch Congress systemer er vi glade og stolte af vort mangeårige samarbejde med Teletech. Teletech arbejder yderst professionelt, og er meget kompetente.
Gennem de mange vellykkede konferencer som Teletech har løst gennem tiden, kan vi ikke have en bedre ambassadør for vores produkter. Tak for det gode samarbejde.

|

Phoebe Hall - Interpretation Department Manager - Ubiqus

As our partner in Denmark, we know we can always rely on Teletech for excellent and friendly service. All of their equipment is good quality and their large amount of stock means they are always able to assist, whether for events in Denmark or around the world

|

Per Ankær - MCI Copenhagen

MCI har brugt Teletech i mange år og til mange forskellige konferencer i Danmark og i udlandet. Det er der kun én grund til: Det fungerer. Kvalitet, sparring og service hænger fint sammen og prismæssigt matcher det vore forventning.

Lej Teletechs system til fjerntolkning

Lej Teletechs system til fjerntolkning

Kontakt os i dag vedrørende din forespørgsel

Jesper Nielsen

Salgs- & Udlejningschef

Peter Krumbach

Projektleder

Direktør i Teletech - Jan Reuther.

Jan Reuther

Direktør

Tobias Brask Reuther

Marketingchef

Send os din forespørgsel

Cases – Tolkeanlæg

Referencer

UN COP 18, Doha, Qatar
NATO PA, Prague, Czech Republic
UN COP 11, Convention in
Biological Diversity, Hyderabad, India
FSB, Denmark
UN Food and Agriculture
Organization, Svalbard, Norway
Nato Summit, Bucharest, Romania
Cosac Meeting 2012, Copenhagen, Denmark
European Summit of Regions
& Cities, Denmark
EU Presidency 2012, Denmark
UN COP17, South Africa
UN Global Partnership for
Education, Copenhagen, Denmark
G20 Cannes Summit, France
G8 Summit, Deauville, France
Nato Summit, Sofia, Denmark

Konference i Bella Center, Denmark
ICC, Greenland
Swedish Tax Department, Sweden
European Conference, Denmark
NATO PA, Riga, Latvia
NATO, Tallin, Estonia
UN COP15 - UN Climate
Conference, Copenhagen, Denmark
UN Road to Copenhagen, Barcelona, Spain
Nato PA, Edinburgh, Scotland
IOC, Bella Center, Denmark
Asian Forum, Thailand
Smart Green Growth, Denmark
Dalai Lhama, Amsterdam, The Netherlands
Dalai Lhama, Bella Center, Denmark
NATO Summit
European Development Days, Sweden
Klima & Energiministeriet, Denmark

Skov & Naturstyrelsen, Denmark
OSCE Head of State, Helsinki, Finland
Autism Conference, Krabbehus, Denmark
CCIB Conference Barcelona, Spain
Primetech, Madrid, Spain
FDE, Stockholm, Sweden
N 21, Budapest, Hungary
10th CEN-SAD Conference,
Cotonou, Benin
World Economic Forum, St.
Petersburg, Russia
SKAT, Denmark

Lær Teletech at kende på tre minutter

Congress Rental Network & BOSCH Security Systems Dealer

To ting der yderligere sikrer dig en professionel løsning.

CRN består af professionelle leverandører af BOSCH mødeudstyr, av-udstyr og certificerede BOSCH teknikere verden over.

Vi er medstifter og har et godt samarbejde med de andre medlemmer, hvilket sikrer dig udstyr og kvalitet.

Klik her for medlemsliste

Teletech er officiel & certificeret BOSCH Security Systems Dealer.

Dette sikrer dig en professionel rådgivning omkring BOSCH produkter og den rigtige lejepris.

Et samarbejde med os betyder:

Teknisk projektstyring - hvordan kommer vi fra A - B?

Site inspection - hvor skal udstyret bruges?

Planlægningsmøder - for at nå rundt om alle detajler

Den rigtige pris - et stort netværk sikrer dette

Nyt og professionelt udstyr - sikrer stabilitet

Veluddannede teknikere - med flere års erfaring

Kontakt os omkring dit næste møde, konference eller event

Hvis du planlægger et arrangement og har brug for av-udstyr, så kontakt os nu

Følg os på Facebook

Tilmeld dig vores mailingliste

Modtag nyhedsbreve, tilbud og anden information fra Teletech

Det er nemt at leje AV- & Konferenceudstyr hos Teletech

Beskriv dit arrangement, så finder vi den rigtige løsning og pris

Teletech er medlem af

Book et møde med os

Lad os tage en kop kaffe sammen og tale om din kommende opgave

Salgs- & Leveringsbetingelser & Persondatapolitik

Teletech KonferenceKommunikation A/S
Generatorvej 9 - 2860 Søborg - Danmark
+45 4492 9800 - E-mail us here
CVR: DK10425247